HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Slavna hrvatska glumica Ecija Ojdanić objavila je zanimljiv video na svojem Instagramu. Male pobjede vlastitih unutarnjih i vanjskih ograničenja donose veliko zadovoljstvo, korak naprijed, i najveći mogući kick endorfina, hormona sreće… Kakvi ste vi po tom pitanju? Mene ovakve male pobjede same sebe toliko ispune srećom i ponosom!, istaknula je Ecija.

Glumica redovito na svojem Instagramu dijeli svakodnevne trenutke svojeg života, a njezino trčanje inspirira fanove da prigrle zdravi život.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

Fanovi su bili očarani njezinom motivacijskim porukom.

“Bravo Ecija jedino tako se možemo izboriti sami sa sobom.. kad pobijedimo sami sebe”, “Kako si lepa”, “Apsolutno inspirirajuće”, “Postignuto povećanje endorfina”, “Svaka čast koja volja”, “Svaka čast”, pisali su mnogi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

Ecija je majka četrnaestogodišnjeg sina Jakova i osamnaestogodišnje kćeri Cvite.

Glumica često trči maratone, a uzor je svima da počnu brinuti o svojem duhu i tijelu.

S obzirom na to da trčanje već sedam godina pozitivno utječe na njezin život, Ecija razmišlja i o tome da napiše knjigu o benefitima trčanja.

druge vijesti

vanna

Sjajna Vanna rasturila u Tvornici Kulture – publika dugo nije bila na ovakvom koncertu!

U subotu navečer Tvornica Kulture bila je mjesto nezaboravnog koncertnog spektakla Vanne, koja je ponovno očarala publiku svojim jedinstvenim glasom i karizmom. Atmosfera je bila ispunjena energijom i emocijama, a hitovi koji su odjekivali prostorom povezali su generacije obožavatelja. Ovaj poseban koncert, prvi nakon velikog nastupa u Areni, pokazao je zašto Vanna i dalje ostaje neupitna glazbena diva domaće scene.

Glazba/Festivali

06 listopada 2024