HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Zgodna mama s malih ekrana, Mirna Maras, podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu koji joj je najdraži ljetni desert, posvetivši mu cijelu objavu. Otkako je započela sezonu kupanja s obitelji u Šibeniku, pokazala je svoju fit figuru koja opravdava ovakve slatke male izlete.

Mirna je otkrila da joj je omiljeni ljetni desert kombinacija jagoda i mascarponea. U svojoj objavi napisala je: “Jagode i mascarpone…laganim korakom do cilja,” čime je jasno dala do znanja koliko uživa u ovoj osvježavajućoj slastici.

ljetni desert

Popularni ljetni desert ne može biti jednostavniji za pripremiti

Jagode s mascarponeom su savršen ljetni desert, jednostavan za pripremu, a opet izuzetno ukusan. Svježe, sočne jagode kombinirane s kremastim mascarpone sirom stvaraju harmoniju okusa koja osvježava i zadovoljava sve sladokusce. Ovaj desert nije samo ukusan, već je i lagan, idealan za tople ljetne dane kada želite nešto slatko, ali ne preteško.

ljetni desert

Poznata voditeljica je na putu po svoj ljetni desert očarala zagrebačke ulice

Mirna se zaputila po svoj omiljeni desert u poznatu slastičarnicu u Zagrebu, pokazujući koliko cijeni male životne užitke. Za ovu priliku odjenula je elegantnu kombinaciju koja je savršeno isticala njezinu zanosnu ljetnu figuru. Nosila je elegantne hlače koje je kombinirala s majicom zanimljivog ovratnika u bež nijansi. Outfit je kombinirala sa zlatnim sandalama na petu i minimalističkim zlatnim nakitom koji je dodatno pojačao eleganciju cjelokupnog modnog odabira.

ljetni desert

Mirna Maras nam je još jednom pokazala kako uživati u malim stvarima u životu te kako za sreću ne treba puno. Šetnja gradom, desert u slastičarni, osmijeh i pozitivan stav prema životu sasvim su dovoljni za lijep dan.

druge vijesti

zagreb film festival

Boris T. Matić za HELLO!: “Neskromno mogu tvrditi da smo jako utjecali na promociju hrvatskog filma vani”

"Najteže je bilo pred 5 godina kada je gradonačelnik s preko 200 optužnica čije ime ne volim izgovarati, bespotrebno zbog nekih tuđih privatnih interesa zatvorio naš dom kino Europa kojeg smo uspješno vodili 11 godina i za što smo dobili nagradu kao najbolje art kino u Europi – svojevrsnog kino Oscara, a onda se ubrzo dogodila i pandemija, potres, jačanje streaming platformi što je izazvalo pojavu jako puno izazova koji su mogli uzdrmati ZFF."

Glazba/Festivali

18 listopada 2024