HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Poznata splitska voditeljica Marijana Batinić redovito se trudi svoje dvije kćeri upoznavati s ljepotama Lijepe Naše. Ovaj put odvela ih je u južnu Dalmaciju, u jedan od zanimljivijih hrvatskih gradova, Makarsku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana Batinic (@marijanabatinic)

Marijana Batinić kćeri je upoznala s Makarskom

Ovo je bio prvi posjet Marijane Batinić sa kćerima ovom dalmatinskom gradiću.

“Lipa je ka Jadran plavi kad u zoru sunca sjaj iznad Biokova se javi…” započela je Marijana Batinić opis fotografije svojeg putovanja te nastavila:“Cure su prvi put u Makarskoj i baš su oduševljene. Volim misliti da je to zbog jedinstvenog spoja velebne planine koja izranja iz prekrasnog mora, ali vjerojatno je zato što smo zajedno i cijeli dan se igramo. Pravi raj, po kojem god kriteriju okreneš, a ja se ovdje nekako uvijek osjećam kao doma.”

Marijana Batinić je na jedan prekrasan način, baš onako kako to i priliči pravoj dalmatinski opisala svoje putovanje Dalmacijom i posjet Makarskoj.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana Batinic (@marijanabatinic)

Marijana Batinić oduševila je pratitelje objavom o Makarskoj

Ispod popularne objave pronašlo se mnoštvo komentara pratitelja koji nisu krili svoje zadovoljstvo posjetom poznate Splićanke Makarskoj, ali i djevojčicama koje su došle prvi put.

“Dobrodošla”, “Lipotice sve, a moje kumče bombon najslađi”, “Najlipša na svitu, nije što je naša al tako je”, “Dobrodošla u moj grad” samo su neki od komentara odobravanja koje je Marijana Batinić dobila na svoju objavu,

druge vijesti

Sunce mamino

Film o mladenačkom odrastanju očarat će poznati filmski festival

Dugometražni igrani film scenarista i redatelja Koste Đorđevića SUNCE MAMINO, čija je hrvatska koproducentica Ivana Marinić Kragić iz Marinis Media, premijerno će se prikazati 13. srpnja u natjecateljskom programu Manjinske koprodukcije na 71. Pulskom filmskom festivalu. Film je svjetsku premijeru imao u studenom 2023. godine na filmskom festivalu ''Black Nights Film Festival / JustFilm – Youth and Children’s Film'' u Talinu, a nakon Pule očekuju se projekcije na festivalima u Supetru i Vukovaru.

Film/TV

03 srpnja 2024