HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Hailey Welch (21) postala je viralna zvijezda mjeseca, a možda i godine, zbog svoga odgovora na pitanje jednoga YouTubera. Naime na kanalu Tim & Dee na YouTubeu 11. lipnja objavljen je video u kojemu su ispitivali slučajne prolaznice o tome što muškarce najviše pali u krevetu.

@dmarloww She’s a keeper 😂 #foryou #viral #rizz #publicinterview #fypツ #xybca #nashville #6thstreet #reels #funny #tipsy #college #party #cmafest #hawktuahgirl ♬ original sound – DMarloww

Hailey je odgovorila da „mu trebaš dati“ taj „Hawk Tuah“ i pljunuti na „tu stvar“ i tako postala poznata kao Hawk Tuah cura.

Hawk Tuah cura je postala neočekivani hit, a s time su došle i glasine

Njezin odgovor i posebno način na koji je prikazala pljuvanje postali su hit i neočekivani meme. Naravno, Internet je poludio u potrazi za stvarnom osobom iza mema, a kako to obično biva, počeli su tračevi i lažne vijesti. Tako je jedna stranica objavila da djevojka iza memea radi kao učiteljica te da je dobila otkaz zbog popularnosti njezinog „nepristojnog“ odgovora i svi su mediji to nekritički prenijeli. Na kraju se ispostavilo da je u pitanju objava satiričke stranice.

Hailey je objeručke odlučila prihvatiti svojih 15 minuta slave, tako da je nastupala s country zvijezdom Zachom Bryanom te se pojavila u emisiji sa slavnim košarkašem Shaquielleom O’Nealom. Hailey je također napokon ispričala neke detalje o svojoj neočekivanoj slavi u podcastu kod Brianne LaPaglije.

Radim u tvornici krevetnih opruga. Nisam učiteljica,” pojasnila je 21-godišnjakinja u ponedjeljak. “Nisam čak ni dovoljno stara da bih bila učiteljica.”

Welch je također zanijekala online tvrdnje da je radila kao baristica u Nashvilleu. “Također, čula sam glasine da ti je tata propovjednik?” upitala je voditeljica.

Moj otac je tako daleko od propovjednika, to je ludo“, odgovorila je. “Ništa od toga nije istina.”

Hawk Tuah cura želi postati poznata i po drugim stvarima

Hailey nije očekivala da će njezina izjava postati viralna i isprva nije željela biti poznata po svojem nepristojnom odgovoru. “Jednom kad tako nešto kažem, naravno, kamera mi je uprta u lice“, dodala je Welch.

Na pitanje kako su njezini roditelji reagirali na izjavu, ispričala je: “Oni misle da je to tako smiješno. Ipak, znaju kakva sam jer se nikad ne zna što izlazi iz mojih usta… Ja samo pričam.”

Usred svoje novostečene slave, Hailey se nada da će izgraditi karijeru izvan toga da bude poznata kao “Hawk Tuah cura“.

Ne želim da to bude moja slika”, rekla je. “Hawk Tuah cura… ne želim da me tako zovu.”

Hailey Welch planira upravljati svojom karijerom korak po korak, putujući u Los Angeles i New York i pojavljujući se u podcastima prije nego što dobije svoj show.

Ima još toga, ne brinite“, rekla je.

druge vijesti

beyonce

Svi su ljubomorni na Beyoncé! Zašto country zvijezde ne mogu podnijeti njezin uspjeh?

Beyoncé je još jednom dokazala da je ne samo kraljica popa, već i glazbena sila kojoj nitko ne može stati na put, pa čak ni u svijetu country glazbe. Njen album „Cowboy Carter“ osvojio je vrhove ljestvica, ali, unatoč tom uspjehu, čini se da su je mnogi iz country krugova namjerno izostavili s nominacija za prestižne CMA nagrade. Je li to rezultat čiste ljubomore? Mnogi vjeruju da je Beyoncé postala prijetnja tradicionalnim izvođačima, i dok joj obožavatelji plješću, čini se da neki u country industriji jednostavno ne mogu podnijeti njen uspjeh. Kritike se nižu, ali jedno je sigurno – Beyoncé je, unatoč zavidnim pogledima, nepokolebljiva u svom putu prema vrhu.

Celebrity News

05 listopada 2024

the nanny

Omiljena dadilja iz devedesetih vraća se kao majka Timothéeja Chalameta u novom filmu

Fran Drescher, omiljena zvijezda serije "Dadilja", vraća se na filmska platna u sportskom spektaklu "Marty Supreme", uz bok holivudskoj zvijezdi Timothéeju Chalametu. Nakon burnog razdoblja vođenja štrajka u Hollywoodu, Drescher preuzima novu izazovnu ulogu u filmu koji istražuje svijet stolnog tenisa 1950-ih. Ovime najavljuje veliki povratak u velikom stilu, a fanovi s nestrpljenjem očekuju što će donijeti ova uzbudljiva suradnja.

Film/TV

05 listopada 2024