HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Katherine Heigl proslavila se 2000-tih svojom ulogom dr. Izzie Stevens u seriji Uvod u anatomiju (Grey’s Anatomy), ali njezino razdoblje u seriji završilo je svađom s producentima te optužbama da je se ponašala kao, pa… š*upak.

Jedna od anegdota je i priča da je navodno odbila nominaciju za Emmy, a glumica je nedavno odlučila pojasniti što se dogodilo.

Katherine Heigl tvrdi da nije odbila nominaciju za Emmy, samo se nije ni prijavila

Tijekom nedavnog pojavljivanja u podcastu Let’s Be Clear, voditeljica Shannen Doherty navela je Heigličinludi” životopis i postignuća, navodeći njezinu “ustrajnost kao žene i kao glumice“, prije nego što je pokrenula glasine, rekavši: “Ne znam bilo koju osobu osim tebe koja odbije nominaciju za Emmy.”

To je nagnalo Katherine da je ispravi, te je rekla: “Ali ja to nisam odbila. Znaš, na Emmyjima se moraš sam prijaviti. Moraš im poslati svoju prijavu, a onda oni odlučuju o tome žele li te nominirati. Ja jednostavno te godine nisam poslala prijavu“.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emmys / Television Academy (@televisionacad)

Katherinena odluka da se ni ne prijavi na Emmyje postala je kontroverzna, djelomično zato što je samo godinu ranije osvojila Emmy za najbolju sporednu glumicu u drami, ali ipak prvenstveno zbog njezine izjave u to vrijeme: “Ne osjećam da sam ove sezone dobila materijal koji opravdava nominaciju.”

Neki su njezin komentar doživjeli kao omalovažavanje scenarista serije, a jedan je insajder tada rekao EW-u: “Promijenili smo raspored snimanja kako bismo se prilagodili njezinoj filmskoj karijeri, a onda ona kritizira seriju zbog nedostatka materijala? To je šamar prema scenaristima koji su zaslužni za njezinu pobjedu na Emmyjima.”

Katherine Heigl danas žali zbog izjave kojom je uvrijedila scenariste Uvoda u anatomiju

Heigl je sada izrazila žaljenje zbog izjave, rekavši: “Nisam trebala ništa reći. Trebala sam reći, ‘Oh, zaboravila sam,’ jer je to stvorilo takav skandal koji je bio tako nepotreban.”

Nastavila je: “Na neki način sam pokušavala iznijeti malo zajedljiv stav o svom materijalu te godine, ali također jednostavno nisam osjećala svoj materijal. Nisam mislila da imam nešto što bi opravdavalo čak i razmatranje za nominaciju. Nikada ne bih bila tako hrabra ili arogantna da odbijem nominaciju da sam mislila da je zaslužujem i da su me nominirali. Ja sam pokušavala biti časna, pretpostavljam da sam pokušala imati poštenje. Nisam pokušavala biti š*pak.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Katherine Heigl (@katherineheigl)

Glumica je prethodno javno govorila u ovoj situaciji tijekom intervjua u The Howard Stern Showu 2016. godine.

Postojao je dio mene koji je mislio, budući da sam pobijedila godinu prije, da mi treba sočan, dramatičan, emotivan materijal, a to jednostavno nisam imala te sezone,” objasnila je. “U toj je seriji bilo 12 glavnih glumaca i svi su zaslužili svoju sočnu, dramatičnu, emotivnu sezonu. Nisam scenaristica, ali pretpostavljam da je svima teško to učiniti.”

druge vijesti

beyonce

Svi su ljubomorni na Beyoncé! Zašto country zvijezde ne mogu podnijeti njezin uspjeh?

Beyoncé je još jednom dokazala da je ne samo kraljica popa, već i glazbena sila kojoj nitko ne može stati na put, pa čak ni u svijetu country glazbe. Njen album „Cowboy Carter“ osvojio je vrhove ljestvica, ali, unatoč tom uspjehu, čini se da su je mnogi iz country krugova namjerno izostavili s nominacija za prestižne CMA nagrade. Je li to rezultat čiste ljubomore? Mnogi vjeruju da je Beyoncé postala prijetnja tradicionalnim izvođačima, i dok joj obožavatelji plješću, čini se da neki u country industriji jednostavno ne mogu podnijeti njen uspjeh. Kritike se nižu, ali jedno je sigurno – Beyoncé je, unatoč zavidnim pogledima, nepokolebljiva u svom putu prema vrhu.

Celebrity News

05 listopada 2024

the nanny

Omiljena dadilja iz devedesetih vraća se kao majka Timothéeja Chalameta u novom filmu

Fran Drescher, omiljena zvijezda serije "Dadilja", vraća se na filmska platna u sportskom spektaklu "Marty Supreme", uz bok holivudskoj zvijezdi Timothéeju Chalametu. Nakon burnog razdoblja vođenja štrajka u Hollywoodu, Drescher preuzima novu izazovnu ulogu u filmu koji istražuje svijet stolnog tenisa 1950-ih. Ovime najavljuje veliki povratak u velikom stilu, a fanovi s nestrpljenjem očekuju što će donijeti ova uzbudljiva suradnja.

Film/TV

05 listopada 2024