HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Samsung Electronics, globalni partner Olimpijskih i Paraolimpijskih igara, danas je predstavio novu umjetničku kampanju koju su kreirali legendarni francuski fotograf Raymond Depardon i njegov sin, redatelj i fotograf Simon Depardon. Kampanja naziva „Olympic Games Instants Shared #withGalaxy“ već je postavljena diljem Pariza i sadrži zadivljujuće fotografije koje nude novu perspektivu snage sporta. To je jedan od mnogih načina na koje Samsung pomaže proslaviti duh Olimpijskih i Paraolimpijskih igara u gradu domaćinu dok se odbrojavanje do Pariza 2024. nastavlja.

Kao fotograf i filmaš, Raymond Depardon snimio je neke od najpoznatijih fotografija stoljeća, uključujući i portrete sportaša na Olimpijskim igrama između 1964. i 1980. godine. Nova kampanja razvijena u suradnji tvrtke Samsung i grada Pariza, odaje počast čuvenim Raymondovim radovima te predstavlja prijenos baklje — Raymondove legendarne crno-bijele arhivske fotografije izložene su uz nove fotografije njegovog sina Simona, koji je svoj objektiv usmjerio na neke od najnovijih disciplina Olimpijskih i Paraolimpijskih igara.

Niz fotografija prikazuje sportaše tima Samsung Galaxy; Sarah Bee (breakdance), Aurelien Giraud (skateboarding), Mejdi Schalck (sportsko penjanje) i Yvan Wouandji (nogomet za slijepe) te se trenutačno prikazuje na devet kultnih pariških znamenitosti i gradskih lokacija uključujući Rue du Louvre, Pont de la Concorde i Rue des Piramide, na kojima će biti postavljene sve do početka rujna 2024. godine.

„Oduševljen sam što sam imao priliku sudjelovati u ovom projektu jer je to prvi put da su moje fotografije izložene uz očeve radove”, rekao je Simon Depardon. „Umjetnička djela ne prikazuju samo četiri nevjerojatna francuska sportaša u njihovim sportovima, već sam želio prikazati i ljudski karakter svakog sportaša fotografirajući njihove portrete u isto vrijeme”, dodao je Depardon. „Izvanredne performanse Galaxy S24 pametnog telefona otvorile su nam toliko mogućnosti za stvaranje nečega što se umjetnički uklapa u grad.”

Od 24. lipnja do 8. rujna 2024. obožavatelji su pozvani sudjelovati u kampanji dijeljenjem poruka podrške za tim Samsung Galaxy putem QR koda prikazanog na svakoj fotografiji. Poruke će biti prikazane na Samsung Olympic™ rendezvous @ Samsung | Champs-Elysees 125 i Village Plaza, Samsung salonu za sportaše unutar Olimpijskog i Paraolimpijskog sela, tijekom Olimpijskih i Paraolimpijskih igara.

„Misija Olimpijskih i Paraolimpijskih igara je ujediniti svijet u duhu otvorenosti,” rekla je Stephanie Choi, izvršna potpredsjednica i voditeljica marketinga za Mobile eXperience Business u Samsung Electronics. „Kroz našu suradnju s Raymondom i Simonom Depardonom, Samsung koristi inovativnu Galaxy tehnologiju kako bi napisao još jedno poglavlje u gotovo 40-godišnjoj priči o podupiranju najboljih ideala koje nude Olimpijske i Paraolimpijske igre.”

Dodatne lokacije za 10 fotografija kampanje koje uključuju dvije legendarne fotografije Raymonda Depardona i osam novih fotografija Simona Depardona, nalaze se na Gare de L’Est, Quartier Saint-Germain, Porte d’Orléans, Stade de France, Rue Vieille du Temple  i Opéra. Za više informacija posjetite https://withgalaxy.galaxyexperienceparis.com/en.

[Lokacije fotografija kampanje “Olympic Games Instants Shared #withGalaxy”]

  • 187 Rue St-Honoré, 75001 Pariz
  • 288 Boulevard St-Germain, 75006 Pariz
  • 13 Rue du Louvre, 75001 Pariz
  • 33 Avenue Jules Rimet, 93200 Saint-Denis
  • 36 Avenue de l’Opéra, 75004 Pariz
  • 29 Boulevard Romain Rolland, 92120 Montrouge
  • 95 Rue Vieille du Temple, 75004 Pariz
  • 51 Rue Bonaparte, 76006 Pariz
  • 117 Rue du Faubourg Saint-Martin, 75010 Pariz

O tvrtki Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung nadahnjuje svijet i oblikuje budućnost transformirajućim idejama i tehnologijama. Tvrtka redefinira svijet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, kućanskih uređaja, mrežnih sustava i memorije, LSI sustava, poluvodiča i LED rješenja te pruža potpuno povezano iskustvo kroz svoj SmartThings ekosustav i otvorenu suradnju s partnerima. Za najnovije vijesti posjetite Samsung Newsroom na adresi http://news.samsung.com.

O uključenosti tvrtke Samsung u Olimpijske Igre

Samsung je Svjetski Olimpijski Partner od Zimskih Olimpijskih Igara u Naganu 1998. Više od 25 godina, sportaši i obožavatelji vjeruju Samsung transformativnoj mobilnoj tehnologiji, kako bi podijelili olimpijski duh na globalnoj razini, i nastavili oblikovati digitalnu budućnost Olimpijskih Igara u Parizu 2024., i nadalje. Predanost tvrtke Olimpijskom Pokretu uskoro će obilježiti četvrto desetljeće, i proteže se do Igara u Los Angelesu 2028. godine. Samsung svrhovite inovacije u kategoriji bežičnih komunikacija i računalne opreme, uključuju opremu koja koristi umjetnu inteligenciju, virtualnu stvarnost, proširenu stvarnost i 5G povezivost, promijenit će način na koji svijet doživljava Olimpijske igre.

O uključenosti tvrtke Samsung u Paraolimpijske Igre

Samsung je Svjetski Partner Međunarodnog Paraolimpijskog Odbora, u kategoriji bežičnih komunikacija i računalne opreme. Počevši od Zimskih Paraolimpijskih Igara u Torinu 2006. godine, tvrtka ponosno podržava Paraolimpijski pokret i omogućava sportašima i navijačima diljem svijeta da podijele uzbuđenje i inspiraciju igara, korištenjem Samsung transformativnih mobilnih tehnologija. Predanost tvrtke Samsung Paraolimpijskim Igrama nastavit će se do Los Angelesa 2028., i podršku kroz inovativna mobilna i računalna iskustva, potaknuta svrhovitim inovacijama, u kategoriji bežičnih komunikacija i računalne opreme, uključujući opremu koja koristi umjetnu inteligenciju, virtualnu stvarnost, proširenu stvarnost i 5G.

druge vijesti

paklena posteljna

Paklena postelja u dvorištu: Diddyjev 15-metarski krevet izazvao zgražanje dok detalji o količini dječjeg ulja šokiraju javnost

Kada su se pojavile optužbe protiv Seana 'Diddyja' Combsa, nitko nije mogao naslutiti mračnu pozadinu njegovih luksuznih zabava. Video koji prikazuje 15-metarski krevet u njegovom dvorištu ubrzo je postao viralan, dok su detalji o njegovim bizarno dekadentnim "Freak Off" zabavama s tisućama boca dječjeg ulja zgrozili javnost. Krevet koji je svjedočio neizrecivom sada je postao simbol razvrata, a mnogi se pitaju – što sve skriva taj svijet izopačenosti koji je bio zaklonjen iza raskošnih kulisa?

Celebrity News

04 listopada 2024

Katy Perry, Orlando Bloom, album 143, promocija albuma, privatnost veze, medijska pažnja, kritike, loše ocjene, provokativni sadržaj, MTV VMA, glazbeni neuspjeh, fanovi, seksualni život, intima, skandali, slavne veze

Katy Perry očajnički pokušala iskoristiti Orlanda Blooma za promociju albuma, ali plan je propao

Katy Perry je u svojoj najnovijoj, očajničkoj igri pokušala iskoristiti vlastiti ljubavni život s Orlandom Bloomom kao mamac za promociju svog novog albuma 143, no taj potez joj se obio o glavu. Umjesto eksplozije interesa, uslijedile su negativne kritike, a provokativni komentari o njihovom seksualnom životu nisu uspjeli podići prodaju. Šokantne objave i intimni trenuci koji su trebali oduševiti fanove ostavili su mnoge zgrožene – Katy je pokušala sve, ali rezultati su bili katastrofalni.

Celebrity News

04 listopada 2024