HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nina Badrić prava je modna trendseterica. Slavna pjevačica, osim svojim nevjerojatnim glasom koji nas oduševljava godinama, ostavlja bez daha i modnim odabirima, bilo svečanim, bilo casual.

Na novim fotkama koje je objavila na Instagramu, Nina je pozirala sa svojim neodoljivim čupavim ljubimcem, omiljenim psićem društvenih mreža, Totom.

I ova glazbena diva i Toto očaravaju fanove na internetu svojim nevjerojatnim šarmom.

Nina se šetala u idiličnom kraju, punom maslina, koji je pridonio cjelokupnom doživljaju.

Ovaj put odabrala je sportski outfit. Crna majica koja je otkrivala jedno rame je totalno stylish, a crne elegantne tajice istaknule su njezinu fit figuru.

modna pravila

Cijelu kombinaciju glazbenica je upotpunila efektnom torbicom i crvenim “mačkastim” retro naočalama koje su ovom stajlingu dale dozu sofisticiranosti.

Modna pravila za Ninu Badrić samo su njezina

Njezin prijatelj Toto bio je i savršeni ljubimac i savršeni dodatak, a ono što je posebno zaludilo fanove bile su Ninine čarape.

Svi već znaju da su stopalice out – svi žele nositi samo visoko podignute čarape.

modna pravila

I Nina se pridružila tom trendu, koji je personalizirala i učinila totalno svojim. Modna pravila za Ninu uvijek su u potpunosti njezina, svemu što dotakne ona doda svoj posebni touch.

modna pravila

Bijele Adidas podignute čarape s crvenim logom i detaljima pjevačica je umetnula u već spomenute ležerne tajice, a tenisice Nike Air Force 1 ’07 Fresh podignule su outfit na, kao što ime Fresh govori, svježu razinu.

“Najveci šarmer Toto”, napisala je iskreno u opisu fotki.

PROČITAJTE: Toto traži curu, dame koje vole šetnje su u prednosti – Psić Nine Badrić objavio romantični oglas

Ovim modnim odabirom i svojom besprijekornom pojavom razveselila je svoje pratitelje.

Mnogi su se uputili i komentirali uvijek neodoljivu Ninu i umiljatog Tota.

“Di si, curica?”, napisala joj je poduzetnica Lana Klingor Mihić.

“Toto nigde ne ide bez frizure”, “Šesnica!”, “Presladak”, “Ti si cudo”, “Kao djevojcica a predivna”, “Ninočka i Toto (juče me šarmirao na Ilici)”, komentirali su očarani fanovi.

druge vijesti