61-godišnja Demi Moore u Cannesu najavila povratak svima omiljene haljine

Možemo li dobiti broj novog stilista Demi Moore?

21 svibnja 2024

točkasta haljina hello magazine croatia hrvatska Demi Moore u Cannesu GETTY
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Francuska rivijera i ove je godine privukla creme de la creme iz svijeta filma, a za razliku od dosadašnjih godina, na crvenom tepihu festivala u Cannesu 2024. zavladale su žene koje su davno proslavile pedeseti rođendan, a koje itekako imaju što za reći kad su stil i poziranje na crvenom tepihu u pitanju. Jedna od njih je i Demi Moore koja već neko vrijeme doživljava svoj stilski preporod i briljira svakim pojavljivanjem na velikim eventima.

Nakon što je izdominirala na Met gali u nevjerojatnoj haljini s rukavima u obliku krila, na premijeri filma “The Substance” Demi Moore pojavila se u fantastičnoj haljini s potpisom Schiaparelli te zatim još jednom oduševila svojom pojavom na press konferenciji dan kasnije.

točkasta haljina hello magazine croatia hrvatska Demi Moore u Cannesu

Demi Moore u Cannesu podsjetila – ništa nije elegantnije od točkica

Lijepa glumica na presici se pojavila u predivnoj bijeloj haljini s crnim točkicama te tako podsjetila na činjenicu da je lijepa točkasta haljina baš uvijek dobra ideja.

PROČITAJTE: Lekcija iz glamura u Cannesu – 86-godišnja Jane Fonda zna kako pokoriti crveni tepih

Atraktivnu bijelu haljinu s točkicama, širokom suknjom i dubokim dekolteom potpisuje modna kuća Elie Saab, a Demi Moore odjenula ju je uz bijele salonke s crnim detaljem na prednjoj strani i oversized sunčanim naočalama.

točkasta haljina hello magazine croatia hrvatska Demi Moore u Cannesu

Lijepoj glumici društvo je pravio njezin minijaturni psić kojeg je nosila u rukama.

Demi Moore u Cannesu se pojavila nakon 25 godina

Nakon dugog izbivanja s festivala, Demi Moore u Cannes je stigla s kolegama iz filma “The Substance” koji je oduševio publiku i kritičare. Navodno su glumci nakon prikazivanja na festivalu zaradili ovacije koje su trajale punih 13 minuta.

točkasta haljina hello magazine croatia hrvatska Demi Moore u Cannesu

Riječ je o hororu s feminističkim aspektom, u kojem se sve vrti oko novog proizvoda pod nazivom The Substance koji obaćaje da će ljude pretvoriti u njihove bolje i mlađe verzije.

Demi Moore u filmu glumi slavnu TV instruktoricu fitnessa, koja se teško suočava sa starenjem.

druge vijesti

baby lasagna nova pjesma

Novi zvuk je ‘serviran’ – Baby Lasagna predstavlja pjesmu „and I”!

Na valu najave velike europske turneje „Meow Back“ zakazane za proljeće 2025. koja će obuhvatiti sveukupno 26 nastupa u 20 zemalja, Baby Lasagna vraća se s novom pjesmom kojom otkriva jednu sasvim novu i neočekivanu dimenziju u svom zvuku: hrvatska eurovizijska senzacija otkriva „and I”, razigrani singl koji je od danas, 28. lipnja, dostupan na svim glazbenim streaming platformama!

Glazba/Festivali

28 lipnja 2024