HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jennifer Lopez i njezino 16-godišnje nebinarno dijete Emme slatko su se držale za ruke tijekom posjeta muzeju Louvre u sklopu obiteljskog putovanja u Pariz.

J.Lo (54) i tinejdžerica držale su se zajedno i imale ozbiljne izraze lica dok su se obožavatelji i paparazzi okupljali oko njih. Za Jennifer je organiziran privatan obilazak slavnog muzeja.

U jednom trenutku, dvojac je uočen kako se drže za ruke i unutar muzeja, a djelovalo je da se smiju i da su dobro raspoložene kada su izašle.

Jennifer Lopez i Emme posjetile su Louvre

J.Lo je izgledala chic u prevelikoj bijeloj košulji na kopčanje i vrećastim tamnim trapericama i crnom baloneru. Svoj je outfit kombinirala s ležernim tenisicama i bijelom Hermès Birkin torbom.

Noseći kosu opušteno skupljenu u konjski rep, također je dodala velike bijelo-zlatne sunčane naočale i velike zlatne naušnice. Emme je izgledala cool i opušteno u ružičastoj majici, trapericama i tamnoplavim tenisicama.

jennifer lopezJennifer i Emme također su viđene kako šetaju pariškom četvrti Marais i večeraju u otmjenom restoranu LouLou.

Čini se kao da su Jennifer Lopez i Emme same otišle do Pariza

Pjevačica i glumica ima blizance Emme i Maxa sa svojim bivšim suprugom, Marcom Anthonyjem.

Njezina se obitelj povećala kada su se ona i Ben Affleck vjenčali u srpnju 2022., jer time je postala pomajka troje Benove djece iz braka s Jennifer Garner.  Ben i Garner imaju troje djece – Violet (18), Seraphinu/Fina (15), i Samuela (12). Njihovo srednje dijete također je, poput J.Loine Emme, nebinarno.

Jennifer Lopez i nebinarna Emme uživaju u Parizu

Nije jasno jesu li Jennifer i Emme same bile u Parizu ili im se priključio još netko iz njihove brojne obitelji, ali prema paparazzo fotkama čini se da su otputovale same.

druge vijesti

zagreb film festival

Boris T. Matić za HELLO!: “Neskromno mogu tvrditi da smo jako utjecali na promociju hrvatskog filma vani”

"Najteže je bilo pred 5 godina kada je gradonačelnik s preko 200 optužnica čije ime ne volim izgovarati, bespotrebno zbog nekih tuđih privatnih interesa zatvorio naš dom kino Europa kojeg smo uspješno vodili 11 godina i za što smo dobili nagradu kao najbolje art kino u Europi – svojevrsnog kino Oscara, a onda se ubrzo dogodila i pandemija, potres, jačanje streaming platformi što je izazvalo pojavu jako puno izazova koji su mogli uzdrmati ZFF."

Glazba/Festivali

18 listopada 2024