HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Slavna hrvatska glumica Bojana Gregorić Vejzović nova je hrvatska zvijezda koja se pridružila hit trendu među slavnim Hrvatima – objavi retro fotki iz mladosti. Bojana je objavila predivnu fotku u traper haljini.

Traper je također hit materijal u svijetu mode ove godine, pa bi ova fotka lako mogla proći kao nova.

Bojana je otkrila da je ova fotka za Denim Day, koji se obilježava još od 1998. godine, u povodu Međunarodnog dana borbe protiv okrivljavanja žrtava seksualnog nasilja.

Bojana obilježila Denim Day

“Denim Day!
Zadnja srijeda u travnju i jedan #tbt iz #2005 kao podrška, kojom obilježavamo taj dan. Denim Day obilježava se još od 1998. godine, kada je uz poruku „Jeans: alibi za silovanje“, nastao u Italiji kao reakcija parlamentarnih zastupnica na odluku Vrhovnog suda da silovatelja oslobodi jer je žrtva nosila uske traperice te su suci zaključili „da je jedini način da ih skine bio taj da djevojka silovatelju pomogne, čineći tako seksualni akt sporazumnim“.
Međunarodni dan borbe protiv okrivljavanja žrtava seksualnog nasilja koja osnažuje žrtve iskazujući im podršku, ohrabrujući ih kroz poruku #glasnoNEnasilju da istupanjem podsjetimo na važnost nulte tolerancije društva prema seksualnom uznemiravanju i svim oblicima seksualnog zlostavljanja”, napisala je glumica u objavi.

PROČITAJTE: Nismo ni znali da traperice sa štrasom mogu izgledati ovako dobro – Iva Radić ima dvije odlične ideje za vikend outfit

Fanovi su bili oduševljeni predivnom Bojaninom fotkom.

“Prekrasna”, “Sve tebi stoji..top”, “Predivna”, samo su neki od komentara koji su joj ostavili obožavatelji.

druge vijesti