HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Mel B, odnosno Scary Spice, najviše od svih bivših članica grupe Spice Girls voli govoriti o budućnosti slavnoga benda i zadirkivati fanove najavama mogućeg novog okupljanja. Sada je pjevačica priznala da je njezin dug jezik doveo do toga da su je ostale članice – izbacile iz grupnog chata, u godini u kojoj Spice Girls obilježavaju 30. godišnjicu.

U novom intervjuu u britanskoj jutarnjoj emisiji ‘This Morning’, Mel je priznala da njezini komentari nisu baš toliko omiljeni među drugim članicama i da su čak rezultirali izbacivanjem iz WhatsApp grupe u kojoj su Emma Bunton, Geri Halliwell, Victoria Beckham i Melanie C.

Mel B izbačena je iz Whatsapp grupe Spice Girls jer previše priča

To mi se uvijek događa jer govorim stvari”, rekla je Mel. “Znate, jako sam uzbuđena kada su u pitanju Spice Girls, jer je prošlo 30 godina. I, znate, imamo puno razloga za slavlje – činjenicu da smo svi još uvijek zdrave i živimo uspješnim životom i sve još međusobno razgovaramo. Lijepo je, pa ne mogu reći ništa drugo da me izbace!”

Tijekom razgovora u emisiji ‘Loose Women’ Mel je najavila novo okupljanje, kada je suvoditeljica Christine Lampard pitala o njihovim planovima, rekavši: “Trebamo sreću, trebamo ponovno osnaživanje, trebamo povratak Spice Girls.”

Pričaj mi o tome“, odgovorila je Scary Spice, natjeravši Christine da pritisne za više detalja.

Spice Girls ove godine slave velikih 30 godina postojanja

O ne, definitivno nešto radimo“, inzistirala je. “Objavit ćemo u jednom trenutku kasnije ove godine. Sada ću biti u nevolji.”

mel b

Mel B voli komunicirati s fanovima, a tada se često izlaje.FOTO: Profimedia

Obilježavajući 30 godina od audicije na kojoj su odabrane, grupa je prošlog mjeseca na društvenim mrežama podijelila video montažu tog procesa, praćenu svojim kultnim hitom Wannabe.

druge vijesti

zagreb film festival

Boris T. Matić za HELLO!: “Neskromno mogu tvrditi da smo jako utjecali na promociju hrvatskog filma vani”

"Najteže je bilo pred 5 godina kada je gradonačelnik s preko 200 optužnica čije ime ne volim izgovarati, bespotrebno zbog nekih tuđih privatnih interesa zatvorio naš dom kino Europa kojeg smo uspješno vodili 11 godina i za što smo dobili nagradu kao najbolje art kino u Europi – svojevrsnog kino Oscara, a onda se ubrzo dogodila i pandemija, potres, jačanje streaming platformi što je izazvalo pojavu jako puno izazova koji su mogli uzdrmati ZFF."

Glazba/Festivali

18 listopada 2024