HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Odabir boje sjenila uvijek je priča priču o samopouzdanju, a nova Chanel sjenila iz kolekcije OMBRE ESSENTIELLE nevjerojatno su zavodljiva. Sjenilo za oči izražava jedinstvenu privlačnost koja postavlja ton i pokreće kotače vizije. Boja privlačnosti prema kući CHANEL može se interpretirati na više načina. To je izgled s potpisom, prirodno naglašen i izražen u svakoj nijansi. Bilo da je plava, crvena, bež ili zlatna, svaka osnovna nijansa otkriva beskonačnu paletu izražaja.

“Odluka da nosite monokromatski izgled pokazuje sigurnost i samopouzdanje.”

Chanel make up paleta hello magazine croatia hrvatska Chanel sjenila

Chanel sjenila iz kolekcije OMBRE ESSENTIELLE podižu samopouzdanje

Odvažne monokromatske make up ideje stižu uz paletu najljepših sjenila.

PROČITAJTE: Upravo ova krema za ruke nalazi se u Chanel torbicama brojnih žena diljem svijeta

“Monochrome” daje izjavu koja je daleko od monotone, poručuju iz kuće CHANEL.

Chanel make up paleta hello magazine croatia hrvatska Chanel sjenila

Monokromatski look ima moć izražavanja živopisnog karaktera. Odvažnost da se pokaže privlačnost bitnim. S OMBRE ESSENTIELLE, Cécile Paravina ocrtava novu generaciju sjenila. Ona njeguje ideju da je šminkanje, u biti, umjetnost biti ono što jesi. I da postoji tisuću načina da nosite istu boju, kao što postoji tisuću načina da izrazite svoju privlačnost.

Chanel sjenila OMBRE ESSENTIELLE: Jedna paleta, 14 boja

Kada je Cécile Paravina dizajnirala paletu boja za novi OMBRE ESSENTIELLE, crpila je inspiraciju iz CHANEL-ovog bogatog i bezvremenskog naslijeđa. Surađujući s CHANEL Makeup Creation Studiom, reinterpretirala je 14 nijansi, povezujući vlastiti kreativni svijet i nasljeđe boja kuće sa svakom od njih.

Chanel make up paleta hello magazine croatia hrvatska Chanel sjenila

Kao takvu, stvorila je Beige Suede, inspiriran bojom kultne sofe u stanu 31 rue Cambon. Gris Paris, iste nijanse sive kao krovovi u Parizu, rodnom mjestu Mademoiselleinih kreacija; i Brun Fauve, smeđe boje lava, njezine totemske životinje i astrološkog znaka.

Tu je i Blanc Perle, koja podsjeća na nizove bisera koji su svojim nježnim, mjesečevim sjajem uljepšavali njezine outfite, te Bois Noir, nijansa crne koju je tako odvažno ovladala i učinila bojom elegancije, kao i Lilas Poudré, lila koja podsjeća na kultni materijal tvid.

Rose Charnel evocira ružičastu boju koja ostaje nakon dana provedenog na otvorenom, Blé d’Or Antique je zlatna nijansa koja sugerira pšenicu, ultimativni privezak za sreću Gabrielle Chanel, a Rouge Cosmos je nijansa crvene, boja života, čiju je snagu i moć žudjela. Brun Talpa je smeđa koja odražava ležernost istrošenih jakni koje je nosio vojvoda od Westminstera, utjelovljenje chica za Mademoiselle.

Quartz Fumé, koji asocira na zadimljeno kvarcno drago kamenje koje je posebno voljela, i Rouge Cuir, boja podstave unutar torbice 2.55. Jade Facetté, pastelno zelena, podsjeća na tvid koji je Gabrielle Chanel dizajnirala za svoje ljetne siluete, a Beige Sable podsjeća na pješčane plaže Deauvillea, koje su inspirirale mnoge House kreacije.

1 boja, 3 nevjerojatna stila

OMBRE ESSENTIELLE, koji su ponovno osmislili Cécile Paravina i CHANEL Makeup Creation Studio, istražuje monokromatski izgled iz svakog kuta. “Rad s jednom bojom daje vam izbor da se usredotočite na oblik i stil primjene”, objašnjava Cécile Paravina. Sjenila se stoga mogu nanijeti na 3 različita načina, što dovodi do mnoštva izražaja.

3-u-1 proizvod za privlačnost u bilo kojem trenutku i bezbroj makeup lookova.

Kako bi naglasila svaki aspekt OMBRE ESSENTIELLE, Cécile Paravina kreirala je višenamjenski nadlak Blanc Perle. Nošena sama, ova prozirna nijansa obasjava oči prelijevajućim završetkom.

druge vijesti