HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Novi Chanel balzam za usne upravo je ono što su svi obožavatelji takvih kozmetičkih proizvoda čekali. CHANEL proizvod za njegu usana nove je generacije, pouzdan, jednostavan i – nevjerojatan.

Prikladan za putovanja, osjetilan i intenzivno hidratizira: CHANEL predstavlja HYDRA BEAUTY Micro Sérum Lèvres, proizvod nove generacije za njegu usana koji sadrži tisuće mikrokapljica kamelije. Za nalet hidratacije pri svakom nanošenju.

CHANEL hello magazine croatia hrvatska Chanel balzam za usne

Upoznajte Chanel balzam za usne HYDRA BEAUTY Micro Sérum Lèvres

U središtu formule HYDRA BEAUTY Micro Sérum Lèvres nalazi se vrhunska mikrofluidna tehnologija koja čuva snagu bijele kamelije tako što je inkapsulira unutar tisuća mikrokapljica. Nakon nanošenja, u kontaktu se tope s kožom.

PROČITAJTE: Posjetili smo spektakularnu izložbu posvećenu Coco Chanel – Opravdala je sva naša očekivanja

Ove OFA* mikrokapljice bijele kamelije kombinirane su s intenzivnom hijaluronskom kiselinom koja hvata i zadržava vlagu. Usne izgledaju zaštićene, nahranjene i umirene te su savršeno pripremljene za šminku.

CHANEL hello magazine croatia hrvatska Chanel balzam za usne

Usne izgledaju 49% punije

Izgledaju zaglađene za 70%

Jedan Chanel balzam za usne, 4 primjene

Serum koji je i učinkovit i osjetilan. Lagan, svjež i udoban HYDRA BEAUTY Micro Sérum Lèvres prikladan je za sve situacije.

01 – SVAKODNEVNA HIDRATACIJA

Kada se nanese na usne u tankom sloju, pruža hidrataciju uz prirodni učinak punjenja i umirujuće djelovanje. Serum koji može ići bilo gdje s vama.

02 – INTENZIVNA HRANA ZA USNE

Micro Sérum Lèvres može se koristiti zajedno s HYDRA BEAUTY NUTRITION Baume Nourrissant Lèvres kao intenzivna noćna hidratantna maska. Prvo nanesite sloj HYDRA BEAUTY Micro Sérum Lèvres, a zatim i balzam. Intenzivna hidratacija.

CHANEL hello magazine croatia hrvatska Chanel balzam za usne

03 – PRIPREMA ZA NANOŠENJE RUŽA ZA USNE

Koristite HYDRA BEAUTY Micro Sérum Lèvres nekoliko minuta prije nanošenja šminke za usne. Hidratantna baza koja savršeno priprema usne za ruž.

04 – SAVRŠEN IZGLED USANA

Nanesite HYDRA BEAUTY Micro Sérum Lèvres kao završni dodir kako biste poboljšali hidratantne prednosti bilo kojeg ruža za usne.

Zanosne usne, cijeli dan!

druge vijesti